Nedräkning

Till julafton: 35 dagar.
Till min födelsedag: 58 dagar.


Då var min första julklappsbeställning gjord

Igår beställde matte mina första julklappar från Posh pooches. Vad det är får jag ju inte veta. Så jag antar att i får se det på julafton.




Tisdag 16/11-2010

Matte känner sig verkligen inte på topp idag. Speciellt efter mötet på arbetsförmedlingen, hon fick sitta på ett informationsmöte som varade i ca 2 timmar. Så jag tror ni förstår hur roligt hon hade det. När hon kom hem igen, åhh just det jag fick vara ensam hemma idag!! Usch det är inget roligt men matte tycker iaf att jag sköter mig. När hon kom hem iaf gick vi ut på en promenad så jag fick springa av mig lite.

Vädret idag vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om. Det är soligt och himlen är blå men samtidigt är det jättehalt ute och kallt.






Satans byracka

Matte vart inte glad på mig nyss. Mitt öga rann och jag hade svårt att öppna det. Matte tror alltid att det är något allvarligt som har hänt, nu trodde hon att det var någonting som hänt med det tredje ögonlocket.
Dock var det inte så när hon tittade efter, utan det måste ha varit ett hårstrå eller liknande jag fått i ögat.

Matte kallade mig för satans byracka och sa att jag säkert kommer ge henne en hjärtattak innan hon fyller tjugo.



Nu ska jag sova en liten stund och vila upp mig.

Latmasken

Idag är jag en riktig latmask. Har legat och sovit hela dagen, matte försökte få ut mig på promenad men i detta mulna, regniga väder är jag inte så sugen på det. Då ligger jag helst inne och gosar i soffan. Där det är varmt och skönt.


Tordag







Matte sitter och tittar på Lyxfällan och jag har lagt mig bakom soffan. Snart ska jag på min sista kisserunda innan läggdags. Och jag planerar på att ta upp så mycket plats som möjligt i sängen.

Garderoben är klar

Nu är min garderob så gott som klar. Nu ska det bara fyllas på med lite kläder, halsband osv.



Matte hittade en klädstång som inte var uppsatt så då satte hon upp den på mitt hyllplan istället för att göra en "minigarderob" av en kartong. Blev mycket bättre nu.

I den röda vasen ligger alla mina håraccessoarer.
I krokodilkrukan i mitten ligger mitt mumsiga godis.
I den andra krokodilkrukan ligger alla mina saxar, borstar och kammar.

En vanlig dag


Idag är det en helt vanlig dag. Matte städar och grejar och jag ligger i soffan och sover. Haha. Dock blev matte inte så glad på mig imorse då jag hade bitit sönder en tom toarulle i mikrobitar. Dammsugarn åkte fram då som mitt straff. Idag kollade vi även värdet på min blogg, lite över 4000 är inte så dåligt kan jag tycka. Speciellt när bloggen inte har varit igång så länge. Bara några veckor.



Första gången jag hör någon spela gitarr

Här är en video på när jag hörde någon spela gitarr för första gången. Och vad tyckte jag? Ja döm själva.


Lotus kompis Polly är borta

Någon gång under natten gick Lotus kompis Polly bort.


Sleepy

Nu är det dags för lilla mig och sova. Kika in i morgon för att se vad jag hittar på för något då.




Mer bus i snön


Bus i snön




Så här ser man ut efter bus i snön






Snöbollar på fötterna.

Försöker få bort dem.

Ingen sover likadant



Haha det ser ut som om mina ben är ihopbundna..

Snöig promenad

För en stund sedan var vi ute på en promenad. Dock inte så lång eftersom snö piskade både mig och matte i ansiktet. Dock fick jag leka av mig i snön vilket jag tycker är väldigt roligt. Jag älskar att leka i snö till jag börjar tycka det blir för kallt.








Hjälp det är snö ute

Matte känner sig lite stressad av att det är snö ute och jag inte har något mysig jacka eller tröja än. Jag har bara mitt gråa täcke som jag inte tycker om att ha på mig. Jag får se om man beställer någonting till mig idag.

Bilder från helgen


Ett spöke?? Nej bara jag som klättrar lite.


Pratar med polarna som står där uppe.




Trött


(Ursäkta att bilderna är av kass kvalite, dem är tagna med mobilkamra sent på kvällen)

Tävling hos Posh pooches

Vi är med och tävlar om en Pick Up Pal från Pet flys på Poshpooches.blogg.se.

Nu håller matte och jag tummarna hårt för att vi ska vinna. Vi har varit med i många tävlingar men tyvärr aldrig har blivit den lyckliga vinnaren. Så ny hoppas vi på att vinna.

Om vi gör det har vi valt att vi vill ha leopardbjörnen.

 

För mer information om tävlingen samt deltagande besök poshpooches blogg


Sådant slit

Idag har matte hållt på och flytta en massa ved och jag fick vara med och titta på. Helt slut är jag efter att ha sett allt detta. Dock hittade jag lite pinnar som jag kunde tugga på.

Kan lägga upp lite bilder sen.
Nu ska vi snart åka och köpa lite mat tror jag. I så fall hoppas jag att jag får smaka lite.

Fam Milton

Kom hem för lite mer än en timme sedan. Var hemma hos familjen Milton och hälsade på. Jag lekte med barnen och söta Beardisen Hedvig.


Jag fick följa med till mattes möte

Jag fick följa med till mattes möte och det var lite roligt iaf även om jag inte fick all uppmärksamhet. Vi svängde dock förbi hos husse innan vi gick hem igen.



Nu ska jag ta en tupplur.

Till husse

Nu är jag på väg till husse jobb där jag ska vara ca en timme nu på eftermiddagen då matte ska på möte. Sen får vi se och jag och matte tar en promenad i skogen efter det. Vi får helt enkelt se.


Ska få en egen hylla i mattes garderob

Åh jag är så glad. Jag kommer få en egen hylla i mattes garderob. Mina hårspännen ska ligga i en röd vas och mina borstar, saxar och spraybalsam i en brun krokodilaktig kruka. Kommer bli jättesnyggt när det blir färdigt.

Det är dags för onsdagsmys....

Matte och husse äter lite choklad och det får ju inte jag äta så jag fick en tuggsko istället. Men det tycker jag är gott så jag klagar inte, och tur det för jag vill inte behöva åka till veterinären och gör så matte får dyra veterinärräkningar eller offra mitt liv för lite choklad. Dem pengarna tycker jag hon kan lägga på mina julklappar istället.










Usch!

Usch! Matte dammsuger. Blir ett himla oväsen när den där röda saken kommer fram.






En trött kille

Börjar bli trött, ligger på min leopardfilt i soffan och små slumrar. Idag har det varit fullt upp och imorgon blir det nog likadant. Dock vet jag inte riktigt vad som kommer att hända men dagarna med min matte är alltid lika roliga.






Tvättdag

Push! Matte håller på och tvättar idag, så hon springer bara upp och ner hela tiden. Själv försöker jag få en skönhetssömn i soffan men med hennes springande är det ju inte lätt. Har även sett att hon letar efter lite julklappar till mig, hihi ser bra ut men säg inte att har smyg kikat lite.

Nu ska jag försöka sova en lite stund.







Gourmet middag

Mums vilken middag jag fick idag. Jag fick kokt potatis och borzita älgkött i gele. Mums, mums, mums!!











Nu ska jag slappa framför TV:n och titta på Svenska Hollywood Fruar.

Lollipop




Tupplur

Under lunchen så tog jag mig en skön tupplur i soffan.




Tuggummiolycka

I fredags var jag med om en liten tuggumiolycka vilket resulterade i att jag fick en ny frisyr. Jag och matte var ute och gick och som jag ibland brukar göra så rullade jag mig i gräset. Och ooops!! Tuggummi på hela ryggen inkletat i min fina päls. Matte var inte glad. Det blev mycket pill med att få bort det men tyvärr var det bara att klippa bort det. Resultatet blev inte fint, lång päls på hela kroppen förutom mitt på ryggen. Så matte tog beslutet att klippa ner mig.
Så snälla släng inte tuggummi ute.




RSS 2.0